ИЗГЛЕДАЛО ЈЕ КАО У БЕЈРУТУ: Очевици још увек у шоку после експлозије плинске боце у Чика Љубиној

М.С.

01. 06. 2021. у 13:57

У ЧИКА Љубиној улици у Београду јуче је дошло до експлозије, а затим и пожара.

ИЗГЛЕДАЛО ЈЕ КАО У БЕЈРУТУ: Очевици још увек у шоку после експлозије плинске боце у Чика Љубиној

Фото: М. С.

Експлозија, у којој је повређено шест особа, од којих је двоје теже, догодила се јуче око 9 сати у локалу брзе хране у Чика Љубиној улици.

-Нас је четворо било у радњи, били смо збуњени, страховит удар се десио. Изашли смо напоље, било је троје четворо људи на бетону лежали су и запомагали. Жену која је била најтеже повређена смо извлачили 15-20 минута. Господин Златко, који овде ради као менаџер, помагао је иако је страдао, рука му је поломљена и има степен опекотина близу 18 до 20 процената. Надам се да ће се људи опоравити и вратити својим пословима. Прва помоћ, ватрогасци, полиција, сви су дошли заиста брзо, у року од 5 минута. Челници града Београда помогли су, градска чистоћа је све рашчистила, овде је велико лом био, као да се, не дај боже, десило у оно време у Бејруту кад су били велики ратови- прича Борислав Брујић, очевидац експолизије.

Запослени у локалима у Чика Љубиној који су били на својим радним местима током јучерашње експлозије плинске боце и даље се опорављају од шока.

Кажу да су у контакту са породицама повређених. До касно у ноћ расклањали су шут и сређивали последице хаварије како би данас отворили локале.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)