ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Тукли жену док им није рекла где крије новац, њеног брата насмрт пребили

Novosti online

15. 05. 2021. у 11:49

ДВЕ особе упале су јуче у кућу Р. Ј. (66) у Моклишту код Беле Паланке, претукли је и од ње захтевали да им каже где чува новац. Несрећна жена им је на крају рекла где се налази новац, а разбојници су украли 300.000 динара и за сада неутврђену количину страног новца.

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Тукли жену док им није рекла где крије новац, њеног брата насмрт пребили

Фото: Депоситпхотос

Две непознате особе дошле су до куће Р. Ј, а када им је отворила врата они су са маскама на лицима ушли у њену кућу, оборили је на под и тукли је све док им није рекла где се налази новац.

Када су разбојници побегли са пленом, претучена жена је кренула да тражи свог брата П. М. (61) са којим живи, а онда га је затекла без свести и са бројним повредама главе!

Несрећни мушкарац је пребачен у болницу, међутим подлегао је задобијеним повредама.

Како наводе мештани, брат и сестра важе за имућније у селу јер имају стадо оваца и од државе су добили новац за парцеле које су им узете за изградњу ауто-пута. Претпоставља се да су за то знали и разбојници и да су управо зато напали старијег мушкарца и жену.

Полиција је ухапсила два мушкарца које сумњичи за извршење злочина. Према незваничним информацијама у питању су младићи из Беле Паланке који су и као малолетници починили бројна кривична дела.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

rale

15.05.2021. 12:43

za ovakva i slicna dela,treba odsecati obe ruke do ramena i zigosati vrelim pecatom na celu,LOPOV, i netreba ih drzava hraniti u zatvoru,pustiti ih na slobodu i da su u obavezi da se jave svaki dan u policiji do kraja zivota,takodze treba im obeleziti domacinstva za sva vremena.takav treba da se donese zakon,tada nebih trebalo vise zakljucavati ni vrata ni kapije.