"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: У Беливуковој машини за млевење меса пронађени ДНК трагови Здравка Радојевића и Милана Љепоје

Новости онлине

10. 05. 2021. у 11:48

У ИНДУСТРИЈСКОЈ машини за млевење меса, коју је Беливуков клан користио за уклањање својих противника, највероватније су пронађени ДНК трагови Здравка Радојевића и Милана Љепоје, незванично сазнају Новости.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: У Беливуковој машини за млевење меса пронађени ДНК трагови Здравка Радојевића и Милана Љепоје

Фото: Илустрација

Према нашим информацијама, опсежна вештачења су и даље у току, али сви трагови за сада указују да је реч о поменутом тандему којем се већ дуже време губи сваки траг и за који се основано верује да су их отели припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Подсећамо, министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су након обављених вештачења припадници Министарства унутрашњих послова и Тужилаштва за организовани криминал дефинитивно потврдили да се на машини за млевење меса која је пронађена у кући која је припадала клану Вељка Беливука и Марка Миљковића у београдском насељу Ритопек налази више ДНК узорака различитих жртава.

- Ниједан злочин клана Беливук - Миљковић неће остати нерасветљен. Након што смо у кући страве у Ритопеку пронашли тајну просторију у којој се осим оружја и експлозива налазила индустријска машина за млевење меса, припадници Министарства унутрашњих послова и Тужилаштва за организовани криминал дефинитивно су потврдили да се у тој  машини налазило више ДНК различитих жртава овог клана - истакао је министар Вулин.

 

Према његовим речима, ова „убилачка група“ људе је мучила, убијала и на крају на најстрашнији начин млела њихове остатке да би их даље уништила и разбацала.

Полиција је објавила и видео из "куће смрти" у Ритопеку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)