БАКА ПРАСЕ ВОЗИО СА ФАЛСИФИКОВАНОМ ДОЗВОЛОМ? Због овог прекршаја му прети робија, а ево и на колико година!

Новости онлине

08. 05. 2021. у 08:21

БОГДАН Илић, познатији као Бака Прасе, фалсификовао је швајцарску возачку дозволу.

БАКА ПРАСЕ ВОЗИО СА ФАЛСИФИКОВАНОМ ДОЗВОЛОМ? Због овог прекршаја му прети робија, а ево и на колико година!

Фото: Инстаграм

Она му је омогућила да се по Србији возика луксузним аутомобилима "ламборгини" и "порше", које му је полиција почетком године одузела - сазнаје Курир.

Тада је, рутинском контролом утврђено да је јутјубер нелегално управљао возилима која су регистрована у иностранству без присуства власника истих, а притом има стално пребивалиште у нашој земљи. И један и други аутомобил је одузела Управа саобраћајне полиције због сумње у царински прекршај и ради полицијских провера. До дан-данас му аутомобили нису враћени, иако он свакодневно зивка полицијску управу и моли да се случај реши што пре. Међутим, Бака Прасе је свестан да је направио озбиљан прекршај, а с обзиром на то да аутомобили нису његови, у проблему је и власник фирме која му је дала та возила да лудује по престоници.

Велико је питање када ће и да ли ће му уопште кола бити враћена. Како каже наш извор, детаљном истрагом је утврђено да се ради о лажним исправама и полиција може случај да пребаци на тужилаштво. Али уколико се утврди да је Бака свесно починио кривично дело фалсификовања докумената, прети му од три до пет година затвора. Према речима нашег саговорника, Илић је ангажовао адвокате који раде на томе да не заврши иза решетака, него да се све реши плаћањем одређене новчане казне.

Подсетимо, Илићу су припадници Жандармерије најпре одузели "порше" пре више од два месеца кад су га зауставили на Новом Београду, а крајем фебруара интервентна јединица полиције затекла је "ламборгини урус" немачке регистрације паркиран на обележеном пешачком прелазу у Улици Јове Илића на Вождовцу који је возио Бака Прасе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)