ПОЧЕЛО САСЛУШАЊЕ У ЈАГОДИНИ: Мариника Тепић даје исказ у полицији због оптужби против Палме

Танјуг

26. 04. 2021. у 13:12

ПОТПРЕДСЕДНИЦА Странке слободе и правде Мариника Тепић стигла је у Полицијску управу Јагодина где треба да да исказ повом својих тврдњи да је председник Скупштине општине Јагодина и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма одговоран за подвођење жена и девојака у том граду.

ПОЧЕЛО САСЛУШАЊЕ У ЈАГОДИНИ: Мариника Тепић даје исказ у полицији због оптужби против Палме

Фото Д. Миловановић

Тепићку је до зграде полиције допратио председник ССП Драган Ðилас, а међу присталицама који су јој аплаудирали, био је и Небојша Зеленовић, бивши градоначелник Шапца.

У питању је информативни разго вор Тепићке са полицијом који се обавља по захтеву тужилаштва за прикуљање обавештења и информација у вези са тим тврдњама.

Иначе поступак у вези са овим случајем у петак је по одлуци Апелационог јавног тужилаштва у Крагујевцу из Вишег јавног тужилаштва у Јагодини измештен у Више јавно тужилаштво у Краљеву.

Ову одлуку је донело, одлучујући по предлогу за супституцију Вишег јавног тужилаштва у Јагодини.

Тепић је 19. априла на конференцији за новинаре изнела тврдње за подвођење девојака и жена у Јагодини на рачун Марковића, али и других особа.

Марковића је те оптужбе одбацио, као лажне, тврдећи да се све то дешава јер је председника Шп Драгана Ðиласа позвао да објасни одакле му новац на рачунаима на егзотичним дестинацијама.

Више јавно тужилаштов у Јагодини је наложило полицији да прикупи инфомације и обавештења о наводима Тепић и да испита све поменуте особе у том случају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)