БАТИНАШИ ОСТАЈУ ИЗА РЕШЕТАКА: Тројици актера туче у Улици Лазе Телечког продужен притвор

Љ.П.

22. 04. 2021. у 18:20

ТРОЈИЦИ од осморице актера туче у центру Новог Сада, која се догодила 20. фебруара у Улици Лазе Телечког, у којој су Д.М. из Вајске и Н.Ш. из Чуруга тешко повређени а М.П. лакше, поново је продужен притвор.

БАТИНАШИ ОСТАЈУ ИЗА РЕШЕТАКА:  Тројици актера туче у Улици Лазе Телечког продужен притвор

Фото: Printscreen

Још 30 дана иза решетака ће остати Б.Д., Л.М. и Н.Б. који се сумњиче за  покушај тешког убиства.

Преостала петорица, који се терете да су у групи починили насилничко понашање В.С., М.М., Д.Н., М.М. и Б.М. ће се у даљем поступку бранити са слободе. Они су из притвора пуштени раније јер је испитан и последњи сведок, те су престали разлози због којих им је ова мера и изречена.

 Новосадски адвокат Радомир Мунижаба, бранилац Б.М., једног од петорице осумњичених за насилничко понашање, каже да истрага о овом случају још траје и да су досадашњи налази показали да се  није све десило онако како је првобитно пре4дстављено у јавности.

Подсећамо, крвава туча у центру Новог Сада догодила се у суботу око 18 часова у Улици Лазе Телечког, а немили догађај су забележиле камере видео-надзора у тој улици, а убрзо се на друштвеним мрежама појавио снимак. На њему се види како неколико младића напада момке који излазе из локала.

Један од нападнутих је добио тешке ударце. Младића су ударали  песницама, а један га је борилачким захватом оборио на земљу. Док је непомично лежао, шутирали су га у главу и по телу, а на крају му прилази један од нападача и скаче му на главу.

Драган Михајловић, отац тешко повређеног  Драгољуба Михајловића из Вајске, у разговору за „Новости“ је рекао да његов син не познаје нападаче, и да је у суботу у так локал дошао са другарима на пиће, јер се нису дуго видели.

- Страшно ми је било када сам видео снимак, посебно онај призор када су га опколили и напали – казао је отац. - Када је пао на бетон изгубио је свест, али и поред тога наставили су да га ударају, а један му је чак скочио на главу.

                            

                                              

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)