"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Петорици актера туче у центру Новог Сада укинут притвор

Љ.П.

19. 04. 2021. у 18:56

ПЕТОРИЦА од осморице актера туче у центру Новог Сада, која се догодила 20. фебруара у Улици Лазе Телечког, у којој су Д.М. из Вајске и Н.Ш. из Чуруга тешко повређени, а М.П. лакше, пуштени су данас поподне из притвора, сазнају “Новости”.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Петорици актера туче у центру Новог Сада укинут притвор

Фото: Д.Н.

На слободи су се нашли М.М., Н.Д.,Д.Б. и Б.Н., који се терете да су у групи починили кривично дело насилничко понашање. Њима је, иначе притвор истицао 21. априла, а одатле су пуштени раније јер је, како сазнајемо, испитан и последњи сведок, те су престали разлози због којих им је ова мера била изречена пре готово два месеца.

Адвокат Горан Карадаревић, бранилац једног од петорице осумњичених за ово кривично дело, потврдио је да су осумњичени данас пуштени да се у даљем поступку бране са слободе.

Преостала тројица Л.М., В.С. и М.Б. који се сумњиче за покушај тешког убиства, и даље се налазе у притвору.

Крвава туча у центру Новог Сада, подсећамо, догодила се 20. Фебруара око 18 часова у Улици Лазе Телечког, а немили догађај су забележиле камере видео-надзора у тој улици, а убрзо се на друштвеним мрежама појавио снимак. На њему се види како неколико младића мапада момке који излазе из локала.

Један од нападнутих је добио тешке ударце, Младића су ударали песницама, а један га је борилачким захватом оборио на земљу. Док је непимично лежао, шутирали су га у главу, а на крају му прилази један од нападача и скаче му на главу,

Драган Михајловић, отац тешко повређеног Драгољуба Михајловића из Вајске, у разговору за “Новости” је тада рекао да његов син не познаје нападаче, и да је у тај локал дошао са другарима на пиће, јер се нису дуго видели.                                             

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)