БРАТ ДАРКА ШАРИЋА СПРОВЕДЕН НА ИЗДРЖАВАЊЕ КАЗНЕ: Вујановић био кошаркашки репрезентативац - пао у акцији "Балкански ратник"

Н.Б.

16. 04. 2021. у 18:56

ЖЕЊКО Вујановић, брат Дарка Шарића, спроведен је данас у Крагујевцу на издржавање казне по пресуди Специјалног суда којом је осуђен на 14 година затвора, сазнају "Новости".

БРАТ ДАРКА ШАРИЋА СПРОВЕДЕН НА ИЗДРЖАВАЊЕ КАЗНЕ: Вујановић био кошаркашки репрезентативац - пао у акцији Балкански ратник

Фото: П.Милошевић

Он је из кућног притвора спроведен у затворску јединицу. 

Вујановић, је брат од тетке нарко-боса Дарка Шарића. Био је ухапшен у акцији "Балкански ратник".

Вујановић је оптужен да је са Шарићем и Гораном Соковићем организовао групу за трговину кокаином, и пред већем Специјалног суда у ранијим рочиштима је објаснио свој однос са Шарићем, негирајући оно што му тужилаштво ставља на терет.

Вујановић је, такође, истакао да се никада неће одрећи брата Дарка додавши да су отворили клуб "Казино" у Крагујевцу. Пре тога био је кошаркашки репрезентативац, затим је тренирао децу.

Према његовим речима у јединој изјави "Вечерњим новостима" 2001. године отишао је у Италију где је радио као обезбеђење.

- У Крагујевцу ме сви знају, нисам опасан момак . казао је тада Вујановић и објаснио да је доста путовао у Италију и да тамо има много пријатеља.

Скоро сва путовања везана су за такмичења паса. Казао је и да је био у скоро свим италијанским градовима, али не и у Тиренији и Пизи, где је полиција запленила око 200 килограма кокаина.

- Са Дарком сам се од прве половине 2008. виђао у Црној Гори и то су углавном биле породичне прославе - објаснио је својевремено Вујановић.

Дарко Шарић је осуђен тада на 15 година затвора, а на исту казну затвора осуђен је и Горан Соковић, који је у бекству и којем се судило у одсуству. Жељко Вујановић осуђен је на 14 година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)