"ИЗЛОМИЛИ СУ СТАКЛА И УДАРАЛИ АУТОМОБИЛ СЕКИРАМА": Уништена кола учитеља фолклора осумњиченог за педофилију

Novosti online

15. 04. 2021. у 15:02

АУТОМОБИЛ Д. Н. (58), инструктора фолклора из Остружнице, који је осумњичен за недозвољене полне радње над дванаестогодишњом девојчицом, синоћ је демолиран испред његове породичне куће.

ИЗЛОМИЛИ СУ СТАКЛА И УДАРАЛИ АУТОМОБИЛ СЕКИРАМА: Уништена кола учитеља фолклора осумњиченог за педофилију

Фото: Фејсбук

Око 22 часа, за сада, непознати починиоци дошли су испред куће, у којој инструктор живи са оцем, који се у том тренутку налазио у кући, оштетили су ауто и изломили стакла на њему.

Према речима комшија, неколико нападача секиром је ударало по аутомобилу.

- Било је око 10 сати кад се зачула бука. Изломили су стакла, а онда су секирама ударали по аутомобилу. Ауто су прекрили, али виде се трагови од ударања секиром са леве стране - каже један од комшија.

Према њиховим речима, полиција је дошла након напада и извршила увиђај.

Ко је починилац, кажу, не знају, али исто тако наводе и да их не чуди овај потез, јер је догађај изазвао велики гнев међу мештанима Остружнице и неко је на овакав начин желео да искаже шта мисли о делу за које је Д. Н. осумњичен.

- Могао би да буде било ко. Па само прођите кроз улицу, чућете свуда "треба га пребити, треба му урадити ово или оно". Људи су огорчени, не могу да верују. Па он је 25 година радио са том децом у Културно-уметничком друштву и сад тако да се деси. Сад сви сумњају у то да је ово једино дело, да није први пут тако нешто урадио, а већ има прича и о ранијим његовим испадима, па можда је неко и од њих, неко из породица девојчица које су се раније жалиле - кажу мештани.

Трагови напада виде се и данас, око излупаног аутомобила по читавом дворишту су измрвљени комади стакла. А из куће више не излази његов отац и не оглашава се, иако је јуче говорио за новинаре.

Подсећамо, он је на саслушању негирао дело, али му је на предлог Тужилаштва суд одредио притвор до 30 дана због сумње да би боравком на слободи могао поновити дело и утицати на сведоке.

Како се сумња, Д. Н. је у понедељак увео девојчицу у службене просторије КУД "Милорад Пантић", а онда јој је повукао мајицу и додиривао јој груди, да би затим покушао да је пољуби у уста.

Другарице престрављене девојчице су наишле, па је Д. Н. пустио да изађе. Она је све испричала мајци која је позвала полицију, а Д. Н. је одмах ухапшен.

Сумња се да је Д. Н. у више наврата и у протекле две године овој девојчици исто радио.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика