МЕШТАНИ ОСТРУЖНИЦЕ У ШОКУ НАКОН ПРИВОЂЕЊА ИНСТРУКТОРА ФОЛКЛОРА: Не можемо да замислимо да је у стању да уради тако нешто! (ФОТО)

Г. Новаковић

14. 04. 2021. у 12:58 >> 13:25

ПРОФЕСОР фолклора Д. Н. је приведен на саслушање у Друго основно јавно тужилаштво, због сумњи за недозвољене полне радње над дванаестогодишњом девојчицом, чланицом фолклора који он води у Остружници.

МЕШТАНИ ОСТРУЖНИЦЕ У ШОКУ НАКОН ПРИВОЂЕЊА ИНСТРУКТОРА ФОЛКЛОРА: Не можемо да замислимо да је у стању да уради тако нешто! (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Како смо видели на лицу места, КУД у Остружници је закључан, а људи које смо тамо затекли кажу да су шокирани након што су чули вести.

Како истичу, не могу ни да замисле да је он у стању то да уради.

Један од мештана каже да му је унука 10 година ишла код њега на фолклор и да никада није било никаквих непријатности.

Комшија из улице у којој он станује, играо је фолклор код њега.

- Не верујем да је то истина. Неко му намешта. Одрастао сам уз њега. Генерације деце прошло је кроз његове школе и никада се ништа слично није десило. Сви смо му захвални за све што је чинио за нас - прича он.

Према његовим речима, професор фолклора станује са оцем. Из поштене је куће, никада се није женио. Из свог џепа плаћао је део трошкова за турнеје, често им организовао дружења уз послужења. Оперисао је срце и има уграђене стентове.

Подсећамо, он је на саслушању негирао дело, али му је на предлог Тужилаштва суд одредио притвор до 30 дана због сумње да би боравком на слободи могао поновити дело и утицати на сведоке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛАЖНА ДОЈАВА О БОМБИ НА СВАДБИ: Ухапшен Краљевчанин због изазивања панике и нереда