ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА УЛИЦУ У НОВОМ САДУ: Подметнута бомба у улазу у зграду Далибора Богдановића Боће, приведена једна особа (ВИДЕО)

Novosti online

05. 04. 2021. у 18:38

НОВОСАДСКА полиција блокирала је данас око 17 часова део улице Илије Бирчанина због сумње да је у згради у којој живи бивши полицајац Далибор Богдановић Боћа постављена експлозивна направа, a према незваничним информацијама једна особа је приведена.

ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА УЛИЦУ У НОВОМ САДУ: Подметнута бомба у улазу у зграду Далибора Богдановића Боће, приведена једна особа (ВИДЕО)

Фото: 021.рс

На лицу места и даље се налазе полицијске снаге које обављају увиђај као и контрадиверзиона јединица МУП-а и форензика.

Незванично, једна особа је приведена, а за коју се сумња да је носила експлозивну направу побегла из улаза у коме живи Богдановић, који је већ трећи пут на мети бомбаша, преноси Блиц.рс.

Подсетимо, Богдановићу је 2019. године на истој адреси подметнут експлозив испод седишта његовог џипа који је активиран даљински у моменту када је излазио из кола. Он је тада тешко повређен и због задобијених повреда ампутиран му је део леве ноге.

Полиција је 15. јануара ове године на бициклу у улазу у Богдановићеву зграду пронашла мобилни телефон облепљен изолир траком, из ког су вириле жице, а који је вероватно требало да послужи за активирање експлозивне направе.

Тада су узети и снимци камера са видеонадзора како би се утврдило када је телефон залепљен за бицикл и ко га је унео у зграду.

Према незваничним информацијама то је био други пут у току од пар дана да је у Богдановићевој згради пронађен овакав предмет.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)