ЗАКЉУЧАО КАФИЋ, ПА НАПРАВИО КОРОНА ЖУРКУ: Ево какву казну може да добије власник објекта који је кршио мере

Novosti online

29. 03. 2021. у 12:54

ВЛАСНИК кафића ''Кенеди'' Б. М. (33) на саслушању у Другом основном јавном тужилаштву признао је дело због којег је ухапшен.

ЗАКЉУЧАО КАФИЋ, ПА НАПРАВИО КОРОНА ЖУРКУ: Ево какву казну може да добије власник објекта који је кршио мере

Фото: Комунална милиција

Предложен је споразум о признању кривице, који је предвиђа три месеца кућног затвора, 200.000 динара казне за правно лице и 12 месеци забране вршења права делатности и дужности (кафић мора да буде затворен, ако је он власник, односно може да ради тек ако неком прода објекат или се на неки други начин у АПР-у региструје нови власник).

Споразум треба да потврди судија за преходни поступак.

Подсећамо, Б. М. је ухапшен због кривичног дела непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Полиција је у суботу увече поломила стакло по одобрењу Тужиластва и ушла у локал који је био закључан.

Унутра су биле 84 особе које нису поштовале епидемиолошке мере. Власник је закључао и није хтео да отвори врата полицији и патролама Комуналне милиције. Комуналци су казнили све који нису носили маске.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

boki

30.03.2021. 07:45

Samo ostre i visoke kazne fonese red mir i postovanje zakona.Zssto su smesno male kazne koga drzsva stiti nema humanosti koji krese zakon ruse drzsvu i ugroxsvaju zdrsvlje gradan.NA putevim Srbije divljaju alhoholicari narkomani siledije ginu nefuzni gradsni to drzava brzo moze resiti samo ostrim i viskom kazna nemorsju svi u gradsni biti vozaci