ПРИЈАВИЛИ ДА ЈЕ НЕСТАО, А ОН СА ДЕТЕТОМ КРЕНУО КОД ЛЕКАРА: Огласио се МУП поводом анониме дојаве о "отмици"

И. М.

15. 03. 2024. у 14:22

ОСНОВНО јавно тужилаштво у Лесковцу је саопштило да није било отмице код власотиначке петље, на подручју лесковачког села Номаница.

ПРИЈАВИЛИ ДА ЈЕ НЕСТАО, А ОН СА ДЕТЕТОМ КРЕНУО КОД ЛЕКАРА: Огласио се МУП поводом анониме дојаве о отмици

Илустрација/фото: И.Митић

- Поводом информација које су пренели поједини медији полицијски службеници су контактирали са дежурним тужиоцем и усмено му пренели анонимну пријаву догађаја. Након прикупљених обавештења, оцењено је да се у конкретном догађају нису стекла обележја ниједног кривичног дела за које се гони по службеној дужности – саопштило је Основно јавно тужилаштво у Лесковцу.

Пријава отмице мушкарца, код власотиначке петље, полицији је стигла у четвртак по подне. Њени припадници су одмах предузели све неопходне мере и радње, али се испоставило да је реч о лажном пријављивању. На лицу места, крај пута за Номаницу, затекли су возило наводно несталог човека.

Мушкарац из Власотинца, стар 31 годину, за којим се трагало, убрзо је пронађен у лесковачком Дечијем диспанзеру где је са својим болесним дететом пошао код лекара.

Он је полицији казао да је дошло до квара на његовом возилу, у атару села Номаница, и да је другим аутомобилом стигао до Лесковца, негирајући наводе из пријаве.

Изјавио је да га нико није малтретирао и увлачио у возило и да не жели ни против кога да подноси било какву пријаву.

Полицији је у анонимној пријави догађаја речено да је „отетом“ мушкарцу, који је био у свом аутомобилу, друго возило наводно препречило пут, да је он пребачен у то у возило и да су га „отмичари“ одвезли у непознатом правцу.

Патроле полиције биле су одмах на лицу места као и на свим путним правцима који воде са места наводне отмице. Проверавала су се сва возила, све док „отети“ мушкарац није затечен тамо где је казао да је кренуо са својим дететом.

БОНУС ВИДЕО: Брат убијене Невене објашњава како му је сестра отета

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПУТИН НАРЕДИО ВОЈСЦИ: Притисните нуклеарно дугме (ФОТО/ВИДЕО)

ПУТИН НАРЕДИО ВОЈСЦИ: Притисните "нуклеарно дугме" (ФОТО/ВИДЕО)

РУСИЈА је поново извела тактичко распоређивање нуклеарног оружја и вежбу гађања дуж границе са Украјином, која је укључивала пребацивање лажних нуклеарних бојевих глава до складишта и аеродрома, где су утоварене на бомбардере.

13. 06. 2024. у 19:59

Коментари (0)

ТО ЈЕ ТО, ДАНАС ПОЧИЊЕ ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО! Ових десет ствари о ЕУРО 2024 треба да знате - чак и ако не пратите фудбал