ПОЗНАТО СТАЊЕ РАЊЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА ИЗ СОМБОРА: У самоодбрани пуцали на нападача који је још увек у болници

Ј. Л.

08. 06. 2023. у 15:18

МЛАДИ сомборски полицајци, припадници Одреда жандармерије, Ђуро Кеча и Драган Мићић, на које је, док су били на дужности и покушавали да спрече породично насиље, пуцао Петар В. (62), тренутно се опорављају и нису животно угрожени.

ПОЗНАТО СТАЊЕ РАЊЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА ИЗ СОМБОРА: У самоодбрани пуцали на нападача који је још увек у болници

фото: РТС

Они су у самоодбрани ранили нападача, који је још у Општој болници у Сомбору, под сталним полицијским надзором и чим буде спреман биће саслушан у Вишем јавном тужилаштву. 

Он се сумњичи да је извршио кривична дела тешко убиство у покушају, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и насиље у породици.

- Осумњичени је најпре извршио кривично дело насиље у породици тако што је у просторијама куће претио супрузи, а потом испалио један хитан из пиштоља марке "берета" у зид у кући, након чега је снаја осумњиченог позвала полицију - кажу у Вишем јавном тужилаштву у Сомбору.

Приликом интервенције припадника ПУ Сомбор, којима су се придружили и припадници Жандармерије, Воркапић је на полицију испалио најмање четири хица. Двојици припадника Жандармерије је нанео повреде, после чега су припадници Жандармерије у самоодбрани ранили осумњиченог који је хоспитализован и оперисан у Општој болници у Сомбору са повредама у пределу руку. Осумњичени је и даље у болници на интензивној нези, те ће бити лишен слободе чим буде отпуштен из болнице.

БОНУС ВИДЕО: АКЦИЈА МУП-А: Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото