ПОЗНАТОМ ГИНЕКОЛОГУ ПРЕТИ ЗАТВОРСКА КАЗНА: Покушао да прегази полицајца "мерцедесом", подигнута оптужница

Ј.Д.Љ.

05. 06. 2023. у 13:40

ТРЕЋЕ основно јавно тужилаштво у Београду у кривичном поступку који се води против окривљеног М. Б. због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело напад на службено лице у вршењу дужности, 5. маја поднело је оптужницу Трећем основном суду у Београду.

ПОЗНАТОМ ГИНЕКОЛОГУ ПРЕТИ ЗАТВОРСКА КАЗНА: Покушао да прегази полицајца мерцедесом, подигнута оптужница

Принтсцреен/Фацебоок

С тим у вези, Тужилаштво је предложило суду да се окривљеном због извршења наведеног кривичног дела изрекне казна сходно закону.

Такође, истовремено је поднет и предлог да се окривљеном продужи притвор, јер постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити дело или учинити дело којим прети, те околност да је за дело са елементима насиља које се окривљеном ставља на терет прописана казна затвора преко пет година, а начин извршења и тежина последице довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење поступка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили