ОЦА МОНСТРУМА ОДАО МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН: Урош Пашајлић који је држао ћерку као роба лоциран помоћу базних станица

Novosti online

29. 03. 2023. у 11:20

УРОШ Пашајлић (38), који је ухапшен јуче на Карабурми због сумње да је годинама држао ћерку (8) као роба у стану, у кади, на Звездари, лоциран је помоћу базних станица мобилног телефона.

ОЦА МОНСТРУМА ОДАО МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН: Урош Пашајлић који је држао ћерку као роба лоциран помоћу базних станица

Фото: Новости/МУП

 - Потрага за њим је била расписана 24. марта, ухапшен је четири дана касније на Карабурми помоћу базних станица мобилног телефона - рекао је саговорник из истраге овог случаја за медије.

Као што је већ раније тужилаштво саопштило, Пашајлић се сумњичи да је извршио кривична дела насиље у породици, противправно лишење слободе на штету невенчане супруге, као и кривична дела запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза у односу на дете.

У року од 48 часова осумњичени ће изнети одбрану пред тужиоцем, након чега ће бити предузете све неопходне доказне радње у циљу утврђивања свих наведених кривичних дела која се осумњиченом стављају на терет. Након саслушања тужилаштво ће обавестити јавност о даљем току поступка.

Осмогодишња девојчица која је пронађена у стану на Звездари у тешком је стању које је последица дугог занемаривања.

Случај је откривен када је Ивана Л. са видним тешким повредама на лицу отишла у полицијску станицу и супруга Уроша Пашајлића пријавила полицији.

Она је тада рекла и да Пашајлић дуже време своју ћерку држи као роба, а полиција је дете пронашла у тешком стању. "Отац из пакла" ухапшен је јуче у изнајмљеном стану на Карабурми.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)