ТРАЖИЛЕ ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА ОД ПОЛИЦАЈЦА: Разоткривање елитне проституције данима хит тема у лозничком крају

В. МИТРИЋ

25. 03. 2023. у 15:07

РАЗОТКРИВАЊЕ такозване елитне проституције, у коју су, наводно, укључене и девојке из Лознице и суседног Крупња, данима је "хит прича" у овом делу Србије пре свега због новца који су узимале од муштерија, али и због имена оних који су "згрешили" па се нашли на мети уцењивача.

ТРАЖИЛЕ ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА ОД ПОЛИЦАЈЦА: Разоткривање елитне проституције данима хит тема у лозничком крају

милутин секуловић

Да све буде још мистериозније, пре неколико дана у Лозници је уследила и велика акција истражитеља, али, како се може чути, није је организовала локалне полиција, већ специјална служба за ту област криминала из Београда.

Иако никаквих званичних информација нема из полицијских кругова у Лозници и Шапцу, где је седиште Полицијске управе, у јавности се помињу имена више девојака, које су се, наводно, бавиле и баве елитном проституцијом у овом крају, али и у суседним местима Републике Српске. Неке од њих су, својевремено, одлазиле у оближњи Шепак, код Зворника, одмах кад се пређе мост на Дрини, на прелазу Трбушница. Тамо су их чекали клијенти из Турске, који су за "услуге" плаћали и по више стотина евра.

У Лозници се сада већ јавно прича, где су "централе" проституције, ко су подводачице и подвођачи, као и како све функционише. Како смо сазнали од добро обавештених извора, реч је о послу који "цвета", јер има клијената који су спремни да плате колико год неке лепотице траже. Реч је, углавном, о тајкунима или њиховим наследницима, нарко-дилерима и другима који згрћу велики новац.

- Ово је ужас - жали нам се један од некадашњих власника илегалних јавних кућа у Лозници. - Док сам се тиме бавио, лепотице, углавном странкиње, узимале су по 50 евра за пола сата. Девојке сам редовно водио на прегледе код познатог лозничког гинеколога. Није било шансе да, мимо мене, контактирају клијенте, нити да се са њима зближе. То је било обавезно правило. И проблема није било.

ОБОГАТИЛЕ СЕ ПРЕКО НОЋИ

У неким од овдашњих установа, укључујући и болницу, многи су се питали како су неке од колегиница напрасно постале богате, што се види по облачењу, џиповима којима долазе на посао, по новим становима и честим путовањима по свету.

- Уз све то, реч је о особама пуним себе, које су и добро позициониране у послу, али сад је све много јасније - кажу саговорници "Новости".

Али, како каже наш саговорник, на "сцену" су ступиле домаће девојке, чије су тарифе неупоредиво веће. За ове садашње, каже, оне некадашње, које су називане "спонзорушама", биле су невинашца.

- Ове сад на све начине покушавају да "заробе" богатог клијента, о којем претходно све сазнају и онда га врте око малог прста - прича наш саговорник и додаје да су се многи због тога нашли на мети уцењивача.

У полицији нам сведоче да је неке од девојака пријављивао један утицајни Лозничанин, руководилац важне државне службе, кога су уцењивале да ће га, ако их не запосли или им не да тражени новац, одати и жени и деци.

Најдаље су, како се прича, отишле девојке које су недавно покушале да уцене активног полицајца, који има велики бизнис, на невероватних пола милиона евра. А реч је стварно о милионеру.

- Човек није имао друге него да их пријави и уследила је акција, после које о томе брује сви у овом крају - кажу наши саговорници. - Неке од њих су приведене, а њихова имена за упућене у граду нису никакво изненађење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (3)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима