И ДАЉЕ ТВРДИ ДА ЈУ ЈЕ МУЖ ЗЛОСТАВЉАО: У Трећем ОЈТ саслушана супруга познатог хирурга са ВМА

Ј.Д.Љ.

20. 03. 2023. у 17:45

У наставку поступка који се води против Николе Остојића (48), познатог хирурга са ВМА, који је осумњичен да је брутално претукао своју жену Ивану О. (42), у породичној кући у Земуну, данас је у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду, саслушана оштећена, докторова супруга, сазнају "Новости" .

И ДАЉЕ ТВРДИ ДА ЈУ ЈЕ МУЖ ЗЛОСТАВЉАО: У Трећем ОЈТ саслушана супруга познатог хирурга са ВМА

Фото: Инстаграм

Она је данас, у потпуности поновила своје тврдње, односно исказ дат полицији након хапшења супруга, када је рекла да ју је муж од почетка јануара до почетка фебруара, у више наврата, шутирао ногама у тело и главу, ударао рукама и разним предметима. Тада јој је, наводно, наносио тешке телесне повреде.

Такође, тврдила је и да ју је муж давио каблом, чупао за косу, претио, понижавао и вређао. Последњи пут, повреде су јој нанете у пределу главе, бутина, врата, трупа, руку, поломљена су јој 4 ребра и лева лактична кост.

Због повреде руке, оперисана је на ВМА, и њен опоравак добро тече.

Подсетимо, пре оштећене, у Тужилаштву су саслушани њен брат који је потврдио сестрине речи, полицајац који је био на увиђају, као и кућна помоћница и Иванина пријатељица.

Ове две сведокиње рекле су да им се Ивана жалила на мужа, али да ни једна од њих никада није видео да је он вређа или туче.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОДАО ГА ТЕЛЕФОН: Како је убијен лидер Чечена Џохар Дудајев