ХИРУРГ УСКОРО КОД ТУЖИОЦА: Супруга познатог доктора мора на операцију, он не жели више да се брани ћутањем

Ј. Д. Љ.

06. 02. 2023. у 23:46

ТЕК након операције руке и пошто се буде здрваствено опоравила, Београђанка И. О. (42), коју је, према кривичној пријави, супруг Н. О. (48), познати хурург са Војномедицинске академије и потпуковник Војске Србије, брутално претукао и нанео јој тешке телесне повреде, биће саслушана у Трећем основном јавном тужилаштву које води истрагу у овом поступку.

ХИРУРГ УСКОРО КОД ТУЖИОЦА: Супруга познатог доктора мора на операцију, он не жели више да се брани ћутањем

Фото: Инстаграм

Она је, како сазнајемо, јуче примљена у болницу и у наредна два дана биће оперисана.

- Посетила су је деца, као и блиски рођак њеног мужа - каже извор из истраге.

- Она се сада добро осећа, а док буде у болници, рођак ће преузети бригу о њихово троје малолетне деце.

Истрага о инциденту у кући познатог доктора се наставља, а у међувремену, испливали су нови детаљи. По речима адвоката Ђорђа Калања, који заступа окривљеног доктора Н. О., ускоро би требало очекивати неке новине:

- Мој клијент се још није опоравио од шока и свега што га је снашло - каже адвокат.

- Он је у притвору који му је суд одредио по захтеву Тужилаштва. Кад је приведен на саслушање, одлучио је да се, у првом тренутку, брани ћутањем. Али, променио је мишљење и ускоро ће, поново изаћи пред Тужилаштво и сада, изнети одбрану и испричати и своју верзију приче.

Хирург Н. О. ухапшен је прошле недеље због сумње да је готово месец дана био насилан према жени И. О. Он је, према кривичној пријави, супругу ударао рукама по телу, шутирао је, чупао, понижавао и вређао, давио каблом и претио јој убиством. Том приликом, наводно, доктор је жени нанео тешке телесне повреде у пределу главе, врата, трупа, руку и бутина. Поломљена су јој четири ребра, као и лева надлактична кост, а има и бројне хематоме и подливе.

ДЕЛОВАЛИ КАО СКЛАДАН ПАР

И поред свега што се десило, комшије, докторове колеге, као и пријатељи ове породице и даље су у шоку и многи не могу да верују да је Н. О. учинио све оно за шта га терете. Тим пре, јер су за околину, хирург и његова супруга, деловали као складан брачни пар, који се воли и поштује и нема никаквих проблема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (1)

ИМАО ЈЕ САМО ТРИ ГОДИНЕ, СВАКИ ДАН ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ СЛИКЕ Жика кроз сузе о смрти сина - Ипак сам захвалан Богу