АМЕРИКАНАЦ (41) ПРАВИО ХАОС У ЗЕМУНУ: Упао партнерки у кућу, а онда испребијао њеног сина и избацио га из куће

Novosti online

07. 12. 2022. у 22:00

АМЕРИЧКИ држављанин А.Р.К. (41) ухапшен је у Земуну због насиља у породици и одређен му је притвор.

АМЕРИКАНАЦ (41) ПРАВИО ХАОС У ЗЕМУНУ: Упао партнерки у кућу, а онда испребијао њеног сина и избацио га из куће

Фото: Shutterstock/Илустрација

Он се према незваничним сазнањима сумњичи да је 5. децембра дошао у стан емотивне партнерке где је био и њен малолетни син.

- Прво су се вербално расправљали након чега је осумњичени одгурнуо малолетника, затом га руком ухватио око врата и стегао, а потом га оборио на под. Онда га је обухватио рукама за ноге и вукао до улазних врата стана. Оштећени се опирао и хватао оближње предмете како би се ослободио. Успео је да се извуче и стане на ноге, али му је осумњичени Американац пришао са леђа и гурнуо након чега је малолетник пао - каже извор зе медије.

Додаје да је малолетнику осумњичени А.Р.К. потом сео на груди и ударио му неколико шамара.

- Потом му је узео телефон и уз помоћ апликације са телефона преводи "једини начин да се помиримо је да изађес из куће". Затим је устао са малолетника, ухватио га за руку уврнуо му руку, одвукао до врата и избацио из стана - наводи извор из истраге за медије.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (1)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)