ПРИЈАТЕЉИЦА ПРЕТУЧЕНЕ ЖЕНЕ У МЛАДЕНОВЦУ: Брутално пребијање прекинуо је њен син

Novosti online

02. 10. 2022. у 15:21

МЛАДЕНОВАЧКА полиција трага за Мирославом Д. (57) због сумње да је у недељу ујутру на улици истукао познаницу В. И. (48) након што су наводно заједно изашли у провод.

ПРИЈАТЕЉИЦА ПРЕТУЧЕНЕ ЖЕНЕ У МЛАДЕНОВЦУ: Брутално пребијање прекинуо је њен син

Foto: InstagramPrintskrin/moj_beo_grad

За бруталан напад сазнало се након што се на друштвеним мрежама појавио снимак, на ком се види како осумњичени шамара жену, вуче је за косу, псује је и прети. Како смо раније извештавали стравично насиље догодило се у насељу "25 мај" у Младеновцу, испред зграде у којој станује В. И. у недељу око 02:00 часа иза поноћи.

Пријатељица брутално претучене жене објаснила је да је В.И. исте ноћи отишла у Дом здравља и дежурној екипи се пожалила на повреде.

 - Докторка која ју је прегледала одмах је обавестила полицију у Младеновцу, а затим јој дала упут да се јави у Ургентни центар у Београду. У међувремену њу је саслушала полиција и она им је до детаља објаснила због чега и на који начин ју је Мирослав Д. пребио - каже њена пријатељица.

Она је додала да се В.И и насилник познају скоро 20 година и да још увек не може да верује шта се догодило. 

 - Знају се дуго али нису били у вези. Требало је да изађу заједно. Међутим, када су дошли у локал он је отишао да седне за други сто. Она му је пребацила, што су уопште излазили заједно ако седи са другима. То га је наводно истерало из такта и све остало се види на снимку - објашњава пријатељица претучене жене.

Према њеним речима брутално пребијање жене прекинуо је њен син који је с прозора видео шта се дешава.

 - Он  је викнуо и срећом Мирослав је прекинуо. Насиник га је срећом послушао, али његово дело не сме проћи некажњено. Моја пријатељица има хематом изнад уха, али лекар није могао да види да ли јој је повређена бубна опна. Трпи болове физичке и психичке, емотивно је повређена и не зна како да се сада носи с тим - рекла је пријатељица претучене жене.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Данас пада цена горива - ево колико ће појефтинити дизел, а колико бензин