ОДБИО ДА ПОКАЖЕ ЛИЧНУ КАРТУ, УСЛЕДИО НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦЕ: Ухапшено више особа у Панчеву због хаотичне туче

Ј. Д. Љ.

10. 08. 2022. у 15:18

ОСНОВНО јавно тужилаштво у Панчеву је лишило слободе М. В. и М. В. због постојања основане сумње да је сваки понаособ извршио кривично дело спречавање службеног лица у вршењу службене радње и уништење и оштећење туђе ствари.

ОДБИО ДА ПОКАЖЕ ЛИЧНУ КАРТУ, УСЛЕДИО НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦЕ: Ухапшено више особа у Панчеву због хаотичне туче

Фото: Shutterstock/Илустрација

Ухапшени су и Н.М, Ж.М, Д.Д, Ф.М. и Н.Б. јер су понаособ извршили кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности, када је дана 4.08.2022. године у Омољици, М.В. одбио да да на увид личну карту коју му је тражио оштећени Д.П, припадник ПУ Панчево, који је обављао службену дужност.

М. В. је потом истог без повода ударио у раме и пружао отпор приликом стављања у положај за везивање, док су Д.Д. и М.В. задавали ударце ногама у пределу главе и тела оштећеном Д.П. и одгуривали оштећеног М.К, такође припадника ПУ Панчево, којима су се придружили и Ж. М., Н. М,Н. Б,Ф. М. и М. Б., који су ударце задавали и А. Ф, Д. Ц., услед чега су сви оштећени, припадници ПУ Панчево задобили лаке телесне повреде, након чега је М.В. руком поломио ретровизор на службеном возилу МУП-а док је М.В. средства за везивање исекао.

На предлог ОЈТ Панчево, Основни суд у Панчеву је одредио притвор према Ж.М., М.В. и М.В. јер постоје особите околности које указују да би у кратком временском периоду поновили кривично дело.

БОНУС ВИДЕО: МЕСТО УБИСТВА У СТЕПОЈЕВЦУ - Након свађе изашао из кола и песницом ударио човека

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)