НОВАЦ НЕСТАЈАО НЕПРИМЕТНО: Кућна помоћница из Шапца ојадила породицу за више од 30 хиљада евра

В. М.

30. 06. 2022. у 12:11

Кућна помоћница из Шапца, С.Е. (46) осумњичена је да је из куће коју је одржавала украла 30.600 евра и 26 хиљада динара. Због тога су је ухаписли шабачки полицајци.

НОВАЦ НЕСТАЈАО НЕПРИМЕТНО: Кућна помоћница из Шапца ојадила породицу за више од 30 хиљада евра

Фото: Н. Скендерија/Танјуг/Профимедиа/Илустрација

Осумњичена је за кривично дело тешка крађа.

Новац је узиман током годину и по дана, колико је радила у једној шабачкој кући, док коначно није долијала. Газде су крађе пријавили полицији, која је спровела свеобухватну истрагу, проверила низ детаља, и закључила да сумња пада на „жену од поверења“, како је словила код послодаваца.

- Сумња се да је жена за годину и по дана, колико је радила ког једног брачног пара, украла 30.600 евра и 26.000 динара. Оштећени су рекли да је новац на почетку нестајао неприметно. Њу су запослили по препоруци - каже наш саговорник.

Кад је кућној помоћници полиција ставила лисице на руке, газде су тек онда, почели да „одмотавају филм“ и схватили су, народски речено, да је омиљена радница, заправо, била, народски речено,“ гуја у недрима“.

Како незванично сазнајемо, суочена са свим чињеницама и доказима С.Е. је све што јој се ставља на терет признала и у полицији и у ОЈТ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)