ОТАЦ НАПАДНУТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛАЗАРЕВЦА: Ћерку сам нашао онесвешћену у њиви, млађе дете ми је јавило да су је одвела двојица младића

Novosti online

29. 06. 2022. у 00:09

ДЕВОЈЧИЦА (14) из околине Лазаревца напаствована је после прославе краја школске године, а осумњиченом (20) после саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Београду одређен је притвор до 30 дана.

ОТАЦ НАПАДНУТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЛАЗАРЕВЦА: Ћерку сам нашао онесвешћену у њиви, млађе дете ми је јавило да су је одвела двојица младића

Илустрација Shutterstock

Отац девојчице (14) из околине Лазаревца коју је покушао да силује познаник (20) саслушан је и наводно је посведочио да је ћерку без свести и блатњаву пронашао у њиви, након што га је млађа ћерка алармирала и јавила му да је њена сестра с непознатим младићима отишла колима.

Стравичан напад догодио се прошлог петка после прославе краја школске године. Наводно, девојчица која је завршила седми разред била је с друговима и другарицама у суседном селу, где су имали журку. Она је, како се сумња, попила неколико чаша пива, а потом са младићем (20) отишла његовим колима. После неког времена пронађена је с повредама на гениталијама и у полусвесном стању.

Отац дао изјаву

- Млађа ћерка, која има 13 година, рекла ми је да је старија ушла у возило с двојицом старијих мушкараца и да јој је рекла да "не каже ништа мами и тати". Одмах сам сео у ауто и кренуо за њом, а нашао сам је на ливади како лежи без свести - наводно је испричао отац.

- Дете ми је било у несвести и у видно пијаном стању - преноси речи оца добро обавештени извор.

Девојчица је одмах након проналаска пребачена у болницу.

- У болници је утврђено да је пијана, али и да на гениталијама има озбиљне повреде. Она је родитељима испричала да ју је напао младић (20), који је моментално ухапшен, а потом и саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду - објашњава наш саговорник из истраге.

Илустрација

Младић се на саслушању бранио да је девојчица добровољно кренула с њим, што је она и потврдила.

- Он је до детаља описао да су "југом" отишли до неке њиве, где су се на задњем седишту љубили и мазили, те да је покушао да имају однос, али је од тога одустао. Осумњичени је навео и да се током пипкања малолетнице сетио да има девојку - прича извор.

- Међутим, он је рекао и да је девојчицу вратио на место с ког су кренули и да је није избацио - подсећа извор и наводи да је тужилаштво тражило притвор за осумњиченог који му је и одређен како не би утицао на сведоке.

 

Две верзије догађаја: Познају се одраније

Мештани села код Лазаревца кажу и да по селу круже две верзије догађаја.

- Према првој, он ју је напаствовао, а према другој су они наводно били у вези, али су се њени противили јер је он много старији од ње - појаснили су. У селу у коме живи осумњичени мештани тврде да су их виђали заједно.

- Она овде иде у школу, често смо их виђали заједно и знамо да се познају. Никада не бих могао да помислим да може такву ствар да уради, деловао ми је као фин момак.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БОРА ЧОРБА: Срећан сам што сам при крају животног пута и нећу доживети пропаст