НАЂЕНА У ЛОКВИ КРВИ ПРЕКРИВЕНА ЋЕБЕТОМ: Нови детаљи истраге, Саманта из Власотинца ипак убијена

Новости онлине

27. 05. 2022. у 07:51

САМАНТА Вучковић (31), која је почетком априла пронађена мртва у свом изнајмљеном стану у Власотинцу, ипак је убијена, показала је истрага.

НАЂЕНА У ЛОКВИ КРВИ ПРЕКРИВЕНА ЋЕБЕТОМ: Нови детаљи истраге, Саманта из Власотинца ипак убијена

Фото: Фејсбук/ Саманта Вучковић

Полиција је за овај злочин осумњичила Самантиног дечка Д. Р., држављанина Северне Македоније, који је одмах после злочина побегао из Србије.

Подсетимо, тело несрећне Саманте је пронашла газдарица у кревету, прекривено ћебетом. Њен момак Д. Р. са којим је ту становала је пре тога већ нестао.

- Вишем јавном тужилаштву у Лесковцу је поднета кривична пријава против Д. Р., држављанина Републике Северне Македоније, због сумње да је на свиреп начин лишио живота Вучковић Саманту и тиме извршио кривично дело тешко убиство, а који се у време подношења кривичне пријаве није налазио на територији Републике Србије - речено је у Вишем јавном тужилаштву у Лесковцу.

- Имајући у виду да се ради о страном држављанину, а поступајући у складу са Законом о међународној правној помоћи у кривичним стварима и Уговору између Републике Србије и Републике Северне Македоније, упућена је замолница Министарству правде Републике Северне Македоније за преузимање кривичног гоњења - навели су из овог тужилаштва.

Подсећамо, полиција је у кућу у којој је Саманта становала дошла са мртвозорником који није могао да се изјасни о узроку смрти.

- Девојка је била покривена ћебетом, а око ње су се налазили трагови крви. Наложена је обдукција, која је показала да је Саманта жртва злочина - рекао је тада наш извор.

Комшије покојне Саманте испричале су полицији да њу и њеног момка нису виделе бар седам дана, те да сумњају да је она толико дуго и мртва. Саманта се, како кажу, пре неколико година доселила у Власотинце.

- Она је родом из овог места, али се удала и отишла у једно село и тамо је живела неколико година. Међутим, развела се од тог мужа и вратила у Власотинце. Са момком је живела у стану који се налази у оквиру куће у главној улици - додао је извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: УБИСТВО И САМОУБИСТВО КОД ПАРАЋИНА - Упуцао емотивну партнерку, па се убио

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТРАГЕДИЈА СЕЛЕКТОРА ХРВАТСКЕ: Ћерка (3) му умрла пред очима