ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАО НЕСРЕЋУ НА ПАНЧЕВЦУ ИЗНЕО ОДБРАНУ: Тужилаштво тражи притвор због опасности од бекства

Новости онлајн

25. 05. 2022. у 16:15

ВОЗАЧ БМВ-а С. К, који је осумњичен да је прекјуче изазвао стравичну саобраћајну несрећу на Панчевачком мосту у којој су погинуле две особе, брачни пар Добринка и Тривун Јевтић, саслушан је данас и изнео је своју одбрану, саопштило је Прво основно јавно тужилаштво у Београду.

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАО НЕСРЕЋУ НА ПАНЧЕВЦУ ИЗНЕО ОДБРАНУ: Тужилаштво тражи притвор због опасности од бекства

Фото: Новости/Н. Скендерија

Дежурни заменик јавног тужиоца присуствовао је увиђају саобраћајне незгоде и наложио је да се, поред алкотестирања на лицу места којим је код осумњиченог утврђено 0,0 промила алкохола, од њега узме крв на анализу како би се прецизније утврдило присуство алкохола у организму, као и да се прибаве видео-записи са камера, да се уради ванредни технички преглед оба возила, да се узму изјаве очевидаца и да се изврши обдукција тела настрадалих.

Осумњичени С. К. је данас саслушан у просторијама тужилаштва у присуству адвоката и изнео је своју одбрану. Након саслушања, тужилаштво је Првом основном суду у Београду поднело предлог да се према С. К. одреди притвор у трајању од 30 дана, јер постоје околности које указују на опасност од бекства, будући да је осумњичени страни држављанин.

У даљем току поступка тужилаштво ће испитати сведоке догађаја, наредити вршење саобраћајно-техничког и судско-медицинског вештачења, прикупити материјалне доказе и предузети друге радње потребне за доношење одлуке.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ НА ПАНЧЕВАЧКОМ МОСТУ: Тешка несрећа у Београду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗ ЈАДРАНА ВРЕБАЈУ 54 ВРСТЕ АЈКУЛА: Ево које су најопасније - десетак напада је забележено