НОЖЕМ МУ ПРОБИЛА ПЛУЋНО КРИЛО: Жена у Великој Моштаници ранила невенчаног супруга, комшије кажу – чудни су, често су се свађали

Ш. МАРОВИЋ

19. 05. 2022. у 10:40

ЖЕНА Л. Г. Ј.(48) из Младеновца ухапшена је јуче због сумње да је ножем избола невенчаног супруга Н. М. (44) у Улици 10. октобра у Великој Моштаници, надомак Београда.

НОЖЕМ МУ ПРОБИЛА ПЛУЋНО КРИЛО: Жена у Великој Моштаници ранила невенчаног супруга, комшије кажу – чудни су, често су се свађали

Фото: Приватна архива

Инцидент се догодио у уторак око 23.30 у породичној кући, а мушкарац је ван животне опасности.

Како смо незванично сазнали, жена је после краће расправе кухињским ножем насрнула на Н. М. и нанела му тешке телесне озледе. На место инцидента убрзо је стигло санитенско возило, а лекари су после указане помоћи рањеног одвели у Ургентни центар на даље збрињавање. Њему је пробушено плућно крило, али је у стабилном стању.

- Овај пар већ дуже време има проблема у кући, а и као породица су мало чудни - причају комшије. - Често су се свађали, а баш пре неког времена је направио страшну сцену, али не знамо каквим тачно поводом. Вероватно је све то у њој тињало, па је у уторак изгубила живце и одлучила да се обрачуна са њим.

У кући је ухапшена живела са невенчаним супругом, девером и свекром. Прича се да га је недавно оставила, а начули смо да је молио да се помире, што је она одбила. Л. Г. Ј. је у породици једина имала стална примања, па је и због тога често било сукоба и нетрпељивости.

ПРАВИО СЦЕНЕ?

КОМШИЈЕ пара из Велике Моштанице такође истичу да је Н. М. осумњиченој стално правио немиле сцене и обећавао да ће се променити, али до тога никада није дошло. Зато је она често напуштала породични дом и враћала се у Младеновац, али би након молби супруга увек попуштала.

Не знамо како су се њих двоје упознали, али жена је у овај дом дошла из Младеновца.

Припадници МУП по доласку на место инцидента ухапсили су осумњичену, а њој се на терет ставља кривично дело убиство у покушају. Одређено јој је задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву, бити приведена Вишем јавном тужилаштву.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОГУБНЕ ТЕЖЊЕ: Џонсон тера Путина са Балкана