"КОБРА" ЛОВИЛА РАЗБОЈНИКЕ: Србин бежао од аустријске полиције, ватрогасци га спасавали са балкона!

Novosti online

30. 04. 2022. у 00:33

ДВОЈИЦА мушкараца, од којих је један српкси држављанин, повређени су приликом хапшења у полицијској акцији "Кобра", коју је спровела аустријска полиција како би пронашла нападаче на једну старију жену.

КОБРА ЛОВИЛА РАЗБОЈНИКЕ: Србин бежао од аустријске полиције, ватрогасци га спасавали са балкона!

Фото: Фејсбук

Полиција је упала у зграду у предграђу Беча у петак поподне, а двојица мушкараца који су се нашли у стану на другом спрат одмах су покушали бег скочивши са терасе, али су завршили на тераси стана испод, преноси аустријски Курир.

- Ватрогасна служба прво је морала да спроведе акцију спашавања повређених мушкараца, који су остали на балкону стана испод, да би их касније предала полицајцима - преносе аустријски медији.

Њих двојица нису могли да буду спашени носилима, већ је морала да се ангажује и корпа којом су спуштани са терасе, али на сву срећу нису теже повређени.

За Србином (24) већ раније је расписана потерница, док се преотив његовог сапутника не води никаква истрага.

- За српским држављанином постоји налог за хапшење због више кривичних дела, он је био без пребивалиша, али су детективи успели да сазнају где се налази. Он је након указане помоћи у локалној болници ухапшен - саопштено је из аустријске полиције.

Курир.рс

БОНУС ВИДЕО: ОПСАДНО СТАЊЕ У НОВОМ ПАЗАРУ - Полиција блокирала град после пуцњаве

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

БРЕГУ ТУЖИО ПРВИ КОМШИЈА: Саслушан на суду - овако се бранио