САСЛУШАН ЛОПОВ КОГА ЈЕ САВЛАДАО ПОСЛАНИК КЕСАР: Бранио се ћутањем, Тужилаштво предложило притвор

Новости онлајн

18. 04. 2022. у 14:37

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Београду, Полицијске станице Звездара, уз помоћ народног посланика Дејана Кесара који се затекаона лицу места, ухапсили су В. Р. (1982) због крађе телефона у тржном центру на Звездари.

САСЛУШАН ЛОПОВ КОГА ЈЕ САВЛАДАО ПОСЛАНИК КЕСАР: Бранио се ћутањем, Тужилаштво предложило притвор

фото: И.Митић

Осумњичени В.Р. је данас  саслушан у просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду, и искористио је своје законско право да ништа не изјави. Након саслушања осумњиченог, тужилаштво је Првом основном суду у Београду поднело предлог за одређивање притвора по три основа и то јер постоје особите околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, затим да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, као и из разлога што је за кривично дело које му се ставља на терет прописана казна затвора преко пет година, при чему оно представља кривично дело са елементима насиља, а начин извршења је довео до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

У даљем току поступка тужилаштво ће прибавити материјалне доказе, испитати оштећене и остале сведоке, те предузети друге доказне радње потребне за доношење одлуке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо