НИШЛИЈА УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ: Обљубио девојчицу, па побегао из Србије

Ј. Ћ.

16. 04. 2022. у 11:29

НИШЛИЈА Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по међународној потерници расписаној по налогу Вишег суда у Нишу због кривичног дела обљубе са дететом.

НИШЛИЈА УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ: Обљубио девојчицу, па побегао из Србије

Кућа у којој се догодила обљуба / Фото Ј. Ћ.

Он се терети да је четири месеца имао сексуалне односе са тринаестогодишњакињом која је у његовој породици била на хранитељству.

Потерница је за њим расписана 19. новембра прошле године јер се није појављивао на суђењу, а полиција га није нашла на адреси становања па није било могуће његово довођење. Он се бранио са слободе што је искористио да са нишког аеродрома Константин Велики одлети у иностранство.  Како сазнајемо,  на основу потернице Интерпола ухапшен у Немачкој у фебруару ове године и налази се у екстрадиционом притвору где чека изручење Србији.

Мартинов бранилац по службеној дужности, адвокат Горан Ђорђевић, потврдио је хапшење свог клијента.

- Очекујем да буде изручен Србији, чим то буде учињено преузећу његову одбрану. Имам информацију да је ухапшен у Немачкој али друге детаље не знам – рекао је адвокат.

Љубавну везу са тринаестогодишњом девојчицом разоткрио је њен три године старији брат који је збринут у истој породици што је довело до Мартиновог хапшења. Он је пред органима гоњења све признао, али је истицао да је са дететом у љубавној вези те да планирају заједнички живот.

Како сазнајемо, он је искористивши њену наивност, наговорио девојчицу да ступе у сексуалне односе. Како сазнајемо, девојчица уопште није била свесна у шта се упустила јер јој је Мартин говорио да су они момак и девојка, те да ће се узети.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЉУДИ НЕИСТИНЕ ДОЖИВЉАВАЈУ КАО СТВАРНОСТ Немци критикују Шолца: Уме ли он да разговара?