НОВИ ДЕТАЉИ РАЊАВАЊА МУШКАРЦА У НОВОМ САДУ: Избоден је побегао у оближњу продавницу, одакле су звали полицију и хитну помоћ

З.Грумић

13. 04. 2022. у 18:59

ИСПРЕД једне коцкарнице на новосадском Булевару ослобођења данас око 14.15 часова избоден је непознати мушкарац (38) који је са вишеструким повредама превезен на реанимацију у Ургентни центар Клиничког центра Војводине (КЦВ), где је оперисан.

НОВИ ДЕТАЉИ РАЊАВАЊА МУШКАРЦА У НОВОМ САДУ: Избоден је побегао у оближњу продавницу, одакле су звали полицију и хитну помоћ

З. грумић

Према незваничним сазнањима, изненада је избила свађа тројице мушкараца који су седели у башти тог објекта, да би се потом сукоб пренео на простор булевара где је један од њих задобио више убодних рана оштрим предметом.

Повређени је, како тврде очевици, успео да побегне у једну оближњу продавницу беле технике одакле су, највероватније, позвани полиција и Хитна помоћ, који су убрзо стигли на место инцидента.

Екипа Хитне помоћи је повређеног превезла у Ургентни центар КЦВ.

Из Службе КЦВ за односе с јавношћу је потврђено да је пацијент примљен у хеморагичном шоку, са тешким телесним повредама у виду убодних рана.

- Након иницијалних реанимационих поступака и спроведене дијагностике, пацијент је упућен на оперативни третман – наведено је из КЦВ.

Полиција трага за двојицом учесника сукоба у башти коцкарнице.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)