КАЈЕ СЕ ЗБОГ СУКОБА НА ПАРКИНГУ: Новак Р. (20), унук Зорана Карића саслушан јуче у Првом основном тужилаштву у Београду

Н. Б.

23. 01. 2022. у 07:53

НОВАК Р. (20), унук Зорана Карића, најмлађег брата Богољуба Карића, признао је јуче у Првом основном тужилаштву у Београду да је нанео лаке телесне повреде свом комшији Серђи К., са којим се претходно посвађао око паркирања возила.

КАЈЕ СЕ ЗБОГ СУКОБА НА ПАРКИНГУ: Новак Р. (20), унук Зорана Карића саслушан јуче у Првом основном тужилаштву у Београду

Фото: Printskrin

Према кривичној пријави Новак Р. је у јутарњим сатима пре два дана најпре француским кључем ударао по огради дворишта куће оштећеног, да би затим разбио стакло на његовом возилу. Када је Серђо изашао из куће поново су се посвађали, па је, како се даље наводи, Новак Р. из џепа извадио бритву којом је замахнуо неколико пута према Серђу К. Том приликом тврди се да му је нанео расекотине на левој надлаткици и десној натколеници. Све ово догађало се у Дринићкој улици на Сењаку.

- Жао ми је и кајем се због свега - изјавио је осумњичени, којем се на терет ставља насилничко понашање.

Како је наведено у саопштењу Првог тужилаштва, повод за овај инцидент је вишегодишњи проблем око паркинг-места на којем је С. К. паркирао своје возило, односно испред гараже Новака Р., што је наставио да чини и после више упозорења.

Након саслушања Новака Р. тужилаштво није предложило да му се одреди притвор, имајући у виду његово признање, и да је неосуђиван. Суду је предложено да му се изрекне мера забране прилажења, састајања или комуникације са оштећеним.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве