ОПТУЖНИЦА ЗА СНАЈПЕРА ЈОШ ЧЕКА ПОТВРДУ: Истрага против Слободана Милутиновића, осумњиченог за отмицу Новосађанке У. Ј.

Љ. П.

18. 01. 2022. у 21:09

ИСТРАГА коју је новосадско Више јавно тужилаштво водило против Слободана Милутиновића Снајпера (37) због сумње да је отео Новосађанку У. Ј. (23) завршена је, оптужница је подигнута, али, како сазнајемо, још није потврђена.

ОПТУЖНИЦА ЗА СНАЈПЕРА ЈОШ ЧЕКА ПОТВРДУ: Истрага против Слободана Милутиновића, осумњиченог за отмицу Новосађанке У.  Ј.

Фото: Друштвене мреже

Он се и даље налази у притвору, који му је после хапшења одређен да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, али и због опасности од понављања кривичног дела.

Милутиновић се сумњичи да је 19. септембра 2021, у стану, тукао и малтретирао У. Ј., са којом је раније наводно био у емотивној вези. Истрага је, међутим, била проширена, јер је наводно и раније био насилан према овој двадесеттрогодишњакињи.

Према незваничним сазнањима, У. Ј. и Милутиновић су наводно били у емотивној вези више од годину дана, после чега је она одлучила да је прекине. Он, наводно, није могао да се помири са раскидом, па ју је те вечери позвао да разговарају, а затим одвео у изнајмљен стан и тамо држао.

Током истраге, као сведоци саслушане су мајка и рођена сестра У. Ј., а поред њих, сведочила су и четворица полицајаца који су те вечери 19. септембра били на интервенцији, као и другарица жртве.

Крајем октобра прошле године, Новосађанка У. Ј. је допунила своју раније дату изјаву и испричала шта се све дешавало у њиховој вези пре него што га пријавила за отмицу. Као посебно осетљиви сведок, изјаву је дала из скрин-собе.

Милутиновић се у почетку бранио ћутањем, али је касније одлучио да изнесе своју одбрану и, како сазнајемо, до детаља је испричао какав је био њихов однос.

Он је ухапшен након што га девојка пријавила полицији да ју је отео. Њему су стављене лисице на руке, а она је лекарску помоћ потражила у Ургентном центру, где су јој утврђене лаке повреде, после чега је отпуштена кући.

Фото Н. Карлић

ЗАПАЉЕНА ДВА АУТОМОБИЛА

ДАН дан пре него што су сведочиле мајка и сестра У. Ј., у Стражиловској улици су запаљена два аутомобила "бмв икс 5" и "мерцедес" А класе, власништво У. Ј. и њеног оца С. Ј., што је у јавности протумачено као вид упозорења. Полиција је убрзо пронашла и ухапсила Милана Р. (26) из Бача. Њему је изречена мера забране напуштања боравишта уз обавезно јављање сваких петнаест дана надлежној полицијској станици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)