МАЛИ ЦУНЕР СКЛОПИО НАГОДБУ: Добио шест месеци кућног затвора због инцидента на наступу Јелене Карлеуше

Novosti online

17. 01. 2022. у 14:51

МАРКО Гузијан (27), познат као Мали Цунер, данас је на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву признао кривицу за насилничко понашање испред наоћног клуба у центру Београда, током инцидента који се пре петнаестак дана догодио током наступа певачице Јелене Карлеуше.

МАЛИ ЦУНЕР СКЛОПИО НАГОДБУ: Добио шест месеци кућног затвора због инцидента на наступу Јелене Карлеуше

Фото: Профимедиа/Илустрација

Гузијан је, како сазнајемо, склопио с Првим основним јавним тужилаштвом у Београду споразум о признању кривице на основу ког је осуђен на 6 месеци кућног затвора без наногице.

Гузијанов бранилац, познати адвокат Немања Говедарица, потврдио је за Курир да је његов клијент осуђен на шест месеци кућног затвора који ће служити без електрноског надзора и да му је данас укинут притвор.

Према наводима кривичне пријаве, Мали Цунер се теретио да се 2. јануара око два сата ноћу у клубу "Касина" најпре попео на бину, покушавајуци да се приближи певачици док је наступала, када је обезбеђење клуба било приморано да реагује и да Гузијана удаљи са бине, како не би ометао наступ. Он је тада, како је после његовог привођења, саопштило тужилаштво, негодовао и Члановима обезбедења изнео низ увреда и претњи, након чега је изашао из клуба, ушао у аутомобил и залетео се у излог посластичарнице "Грам", која је у оквиру клуба "Касина.

- Осумњичени се потом удаљио својим возилом ка Тргу Николе Пашица, где је колима оштетио жардињере, металне стубове и ограде, побегавши са лица места - саопштило је тужилаштво.

После инцидента, Мали Цунер је побегао а његов "ауди" пронаден је на Карабурми. За њим је тада расписана потрага, а његова кума, која је затечена у аутомобилу била је приведена на трежњење.

Марко Гузијан (27), звани Мали Цунер, млади је син Јована Гузијана Цунера кога је убио "земунски клан" пре 20 година.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)