ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ, АЛКОХОЛА, БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Припадници МУП имали пуне руке посла

З. У.

04. 01. 2022. у 19:07

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Старој Пазови су, приликом контроле саобраћаја на подручју ове општине, открили четворицу возача који су управљали путничким аутомобилима под дејством психоактивних супстанци и двојицу који су возили под дејством алкохола.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ, АЛКОХОЛА, БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Припадници МУП имали пуне руке посла

Фото: Д. Миловановић

У Новим Бановцима из саобраћаја су искључени двадесеттрогодишњак који је управљао „фијатом“ под дејством канабиса и двадесетседмогодишњи возач „ланчије“ који је возио под утицајем кокаина и канабиса, док је у Старој Пазови заустављен двадесеттрогодишњи возач „голфа“ под дејством канабиса и амфетамина.

Патрола је у Белегишу затекла двадесетпетогодишњег младића који је возио „голф“ без положеног возачког испита и под дејством амфетамина и канабиса. Овим возачима је одређено задржавање до 12 часова и због прекршаја управљања возилом под дејством психоактивних супстанци ће бити приведени надлежном прекршајном суду.

У Старој Пазови, саобраћајна полиција је зауставила педесетогодишњака који је управљао „фордом“ са 2,11 промила алкохола у организму, а у Новој Пазови педесетпетогодишњег возача „тојоте“ са 2,06 промила алкохола у организму. Њима је одређено задржавање до 24 часа након чега ће, због прекршаја насилничка вожња, бити приведени надлежном прекршајном суду.

- Апелујемо на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, у циљу своје и безбедности осталих учесника у саобраћају - поручују из МУП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ БОРОВЕ ШУМЕ И ЧИСТОГ МОРА: Топла препорука за хотел Sealife Kemer Resort 5*