УБИЛИ БЕСКУЋНИКА САТАРОМ: Осумњиченима за убиство Александра П. (34) из Београда продужен притвор

Љ. П.

08. 12. 2021. у 12:03

РЕШЕЊЕМ ванпретресеног већа Вишег суда у Новом Саду, осумњиченима за тешко убиство у саизвршилаштву на свиреп начин Александра П. (34) из Београда, продужен је притвор, и он може трајати до 31. децембра.

УБИЛИ БЕСКУЋНИКА САТАРОМ: Осумњиченима за убиство Александра П. (34) из Београда продужен притвор

Н КАРЛИЋ

За ово кривично дело терете се Миодраг М. (41) из Београда, Миша Т. (44) из Новог Сада и Зорица Д. (38) из Петроварадина, за које сазнајемо да су бескућници, као и М. Ж. (46) који је у бекству и за њим је расписана потерница. И жртва је, такође, био бескућник, и са њима је „делио“ напуштени објекат у новосадском насељу Лиман.

Тридесетчетворогодишњак је претучен крајем октобра, а повреде којима је подлегао нанете су му ударцима сатаром, али и рукама и ногама. Тако повређен је остављен у напуштеном објекту у Булевару деспота Стефана 5 у Кинеској четврти у новосадском насељу Лиман, а „тројац“ је отишао одатле. Од задобијених повреда несрећни човек из Београда није одмах преминуо, већ касније. Између њих је, наводно, дошло до свађе која се завршила злочином, а претпоставља се да су они ту конзумирали и алкохол.

Беживотно тело Александра П. два дана касније, односно првог дана новембра у преподневним сатима, пронашао је, како сазнајемо, један од бескућника, који такође ту долази, и о томе је одмах обавестио полици.

У односу на Т. М. и Т. П., који су се сумњичили за пружање помоћи учиниоцима после извршеног кривичног дела, даљи поступак је обустављен. Истрага спроведена у односу на њих, како су навели у Вишем јавном тужилаштву, и прикупљени докази нису указали да су они на било који начин пружали помоћ осумњиченима за тешко убиство.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)