ПРИВЕДЕНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА: Шабачка полиција ухапсила М. У. и Д. У

В. Митрић

03. 12. 2021. у 19:56

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Шапцу, ухапсили су суграђане M. У. (29) и Д. У. (21) због сумње да су учинили кривично дело убиство у покушају, речено је у полицији.

ПРИВЕДЕНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА: Шабачка полиција ухапсила М. У. и Д. У

Фото В. Митрић

Осумњичени су да су, 26. новембра, испред кладионице у Шапцу, у Улици Стојан Чупића, у шабачкој мали, ножем задали више убода тридесетогодишњем суграђанину и нанели му повреде опасне по живот.

Како „Новости“ сазнају, један је ножем ударао тридесетогодишњег Филипа Фафулића, а други металном штанглом, док је све мирно посматрала девојка, која је, са њима, у „голфу“ дошла на место крвавог догађаја.

Осим сведока, догађај су забележиле камере, па је полиција одмах знала ко су актери атака на младог Шапчанина, који је, после напада, превезен у Ошту болницу, чији су лекари, изводећи тешку и сложену операцију успели да му сачувају живот.Сумња се да је један ударац ножем, одмах завршио у младићевом бубрегу.Осумњичени су са места крвавог пира збврисали „као јаје са гроба“.Полиција је успела, после седам дана, да им стави лисице на руке.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Шапцу, осумњиченим је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.В.Митрић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)