ЏОНИЋЕВИ СИНОВИ ИМАЈУ ЈАК АЛИБИ: Ево где су били Милан и Стефан у ноћи убиства породице Ђокић

Ј. Ћосин

25. 10. 2021. у 10:18

СТЕФАН и Милан Џонић, синови Горана Џонића, осумњиченог за убиство породице Ђокић из Алексинца, имају јак алиби за ноћ када се десио бруталан злочин.

ЏОНИЋЕВИ СИНОВИ ИМАЈУ ЈАК АЛИБИ: Ево где су били Милан и Стефан у ноћи убиства породице Ђокић

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic/Stefan Dzonic/Milan Dzonic

И један и други су били на својим пословима у ноћи убиства. Стефан, који је припадник Војске Србије, у време убиства налазио се у Копненој зони безбедности.

- Он је у 22 часа био у кревету, да би дошао до Моравца требало би му у иделаним условима четири сата, што само теоретски дозвољава његово присуство на месту убиства породице Ђокић. Други син Милан био је на дежурству у ватрогасној служби, што је такође доказано - наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

Синови Горана Џонића су ухапшени и одређен им је притвор.

Ухапшена су и браћа К. М. и К. М. из села Моравац, пошто их је Горан Џонић оптужио да су они главни инспиратори крвавог убиства породице Ђокић.

Министар полиције Александар Вулин је у емисији Хит твит говорио о саслушању Горана Џонића, али и о начину на који је покушао да уплете чланове своје породице у злочин.

- Инспекторима је показао једно потпуно одсуство емпатије, као да се ништа није десило. Само када би дошли до њега, почињао је да плаче, губи живце и да се нервира. Али када би га питали да ли је неко од чланова његове породице могао да изврши убиство, он је рекао: "Што да не" - истакао је Александар Вулин.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Привођење Сузане Џонић у полицијску станицу на испитивање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)