НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ ЂОКИЋА: У току вештачење трагова који би требало да потврде везу осумњичених са злочином

Ј. ЋОСИН

23. 10. 2021. у 14:34

У СКЛОПУ истраге о убиству породице Ђокић из Алексинца, тренутно се окврино раде вештачења трагова који би требало да потврде везу осумњичених са делом.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ ЂОКИЋА: У току вештачење трагова који би требало да потврде везу осумњичених са злочином

Фото: Ј. Ћосин

Подсетимо, Горан Џонић, рођак породице, један је од осумњичених за учествовање у овом страшном злочину.

До Горана Џонића (59), осумњиченог за убиство свог брата од тетке Горана Ђокића (57), снаје Гордане (56) и братанице Лидије (25), полиција је највероватније дошла захваљујући томе што су га пријавили људи који су му наводно направили пригушивач за пиштољ, а којима је недавно вратио већу количину новца.

Фото: Илустрација

 

Истражитељи су у петак у Џонићевом стану у Алексинцу пронашли и пиштољ из ког је, како се сумња, убијено троје Ђокића, а нађен је и скутер, којим се, наводно, довезао до места где их је сачекао.

Након изјаве коју је дао Џонић, ухапшена су четворица мушкараца из Ниша које је он означио као саизвршиоце. Kако незванично сазнајемо, двојица од приведених су браћа Константин и Костадин М. Трећи мушкарац је Марко М. из Житковца, бивши припадник МУП из Београда а четврти је Д.М. из Озрена.

Породица Ђокић је у ноћи између 26. и 27. септембра нестала, а њихова тела су пронађена 02. октобра. Како се сазнаје, њихова тела су након убиства спаљена и покривена растињем, а возило је такође спаљено.

БОНУС ВИДЕО - Потрага за новцем Ђокића: Радници откопавају имање Джонића

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)