ЗАЈЕДНИЧКА ФОТОГРАФИЈА ЂОКИЋА И ОСУМЊИЧЕНОГ: Насмејани на прослави првог рођендана унуке Г. Џ. (ФОТО)

Ј. Ћосин

22. 10. 2021. у 09:28 >> 09:28

СИНОЋ је у Моравцу ухапшен осумњичени за убиство трочлане породице Ђокић.

ЗАЈЕДНИЧКА ФОТОГРАФИЈА ЂОКИЋА И ОСУМЊИЧЕНОГ: Насмејани на прослави првог рођендана унуке Г. Џ. (ФОТО)

Фото: Ј. Ћосин/илустрација

Како "Новости" сазнају, у питању је рођак Ђокића Г. Џ., бивши ватрогасац, који је живео само стотинак метара од жртава.

Како сазнајемо, осумњичени је након свирепог убиства из сефа у колима Ђокића узео око 30.000 евра. Он је, наводно, приликом хапшења за убиство оптужио своје синове.

"Вечерње новости" су дошле до заједничке фотографије осумњиченог за убиство и Лидије и Горана Ђокића. Ради се о прослави првог рођендана унуке Г. Џ.

Фото Приватна архива

Колеге не могу да верују

Колеге са којима је радио Г. Џ., осумњичен за свирепо убиство породице Ђокић, су у шоку.

- Када сам малопре дошао кући, отац ми каже да је ухапшен убица и да је у питању ватрогасац. Одмах сам узео телефон да прочитам наслове и умало се нисам онесвестио када сам видео о коме се ради и да је у питању наш колега. Г. Џ. је био шеф ватрогасне службе у Алексинцу, сада је у пензији. Његов син ради као ватрогасац у Нишу. Јако добар дечко. И оца знам као доброг човека, мада када сам га пре месец дана видео, деловао ми је чудно, једва ме је препознао. Као да му се нешто десило. Они су прилично имућни људи, недавно је у Моравцу купио велику, лепу кућу старијем сину, док је он са другим сином, оцем, унукама живео у породичној кући, ту близу Ђокић... Новац му није мањкао, зато ми је несхватљиво да је ово могао да уради. Сви смо у шоку - испричао је за "Новости" један од Горанових колега.

На сахрани се чудно понашао

Осумњичени Г. Џ. се, како преносе медији, чудно понашао на сахрани својих рођака.

Очевици наводе да се, уместо да изјављује саучешће, поздрављао са присутнима. Син му је наводно сугерисао да се чудно понаша, на шта је Г. Џ. одвратио да не зна шта му је.

Подсетимо, породица Ђокић је последњи пут виђена у ноћи између суботе и недеље, 26. на 27. септембар, када су из села Моравац, где су били од Горанове мајке на вечери, кренули пут Алексинца где живе. Њихов „фолксваген пасат” црне боје снимила је надзорна камера на перионици, код моста у Житковцу, и од тог тренутка и возило и трочлана породица као да су у земљу пропали.

Тела породице Ђокић пронађена су у суботу, 2. октобра, након шест дана потраге у атару села Моравац, где су кобне вечери и били у посети Горановој мајци. На путу до куће њих су убице пресреле, отеле, а потом хицима из пиштоља хладнокрвно убиле. Након злочина тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље, и ту запаљен како би се прикрили трагови.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: Сахрана породице Ђокић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)