ЈОШ 30 ДАНА ИЗА РЕШЕТАКА: Слободану Милутиновићу Снајперу, осумњиченом за отмицу Новосађанке У. Ј., продужен притвор

Љ.П.

19. 10. 2021. у 13:46

СЛОБОДАНУ Милутиновићу Снајперу (37) из Новог Сада, осумњиченом за отмицу, решењем ванпретресног већа Вишег суда у Новом Саду данас је продужен притвор за још 30 дана. Ова мера, како је за „Новости“ рекла Јелена Остојин, портпарол Вишег суда, може трајати до 18. новембра.

ЈОШ 30 ДАНА ИЗА РЕШЕТАКА: Слободану Милутиновићу Снајперу, осумњиченом за отмицу Новосађанке У. Ј., продужен притвор

Фото: Новости

Њему је притвор одређен да боравком на слободи не би могао да утиче на сведоке, али и због опасности од понављања кривичног дела

Милутиновић је у уторак био поново приведен у Више јавно тужилаштво у Новом Саду, које је против њега проширило истрагу поводом случаја отмице У. Ј. (23), јер је наводно и раније био насилан према двадесеттрогодишњој Новосађанки, са којом је раније, више од годину дана био у емотивној вези.

Осумњичени Милутиновић је, како смо већ писали, у понедељак у тужилаштву изнео своју одбрану у вези са догађајем од 19. септембра.

Снајперов бранилац, адвокат Горан Карадаревић, потврдио је „Новостима“ да је његов клијент изнео своју одбрану у вези са догађајем за који се сумњичи и да је до детаља испричао о односу између њега и У. Ј.

У досадашњој истрази у тужилаштву су пре десетак дана као сведоци саслушане мајка и рођена сестра У. Ј.  Оне су, према речима Милоша Бугарског, правног заступника У.Ј., без страха испричале све што знају о ноћи, када је двадесеттрогодишњакиња отета. Испричале су своја непосредна сазнања о ономе што се дешавало на самој локацији, као и због чега су ишле тамо.

Поред њих, о ономе што се дешавало 19. септембра увече сведочила су и четворица полицајаца која су дошла по позиву и која су ухапсила Милутиновића под сумњом да је отео У. Ј.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)