СНАЈПЕР И РАНИЈЕ БИО НАСИЛАН? Проширена истрага против Слободана Милутиновића (37), изнео одбрану на саслушању у тужилаштву

Љ. П.

18. 10. 2021. у 20:41

НОВОСАЂАНИН Слободан Милутиновић Снајпер (37), осумњичен за отмицу суграђанке У. Ј. (23), у понедељак је поново приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Новом Саду. Истрага, која се води против њега поводом овог случаја, како незванично сазнају "Новости", проширена је и на претходни период, јер је наводно и пре био насилан према суграђанки, са којом је раније био у емотивној вези.

СНАЈПЕР И РАНИЈЕ БИО НАСИЛАН? Проширена истрага против Слободана Милутиновића (37), изнео одбрану на саслушању у тужилаштву

Фото: Друштвене мреже

Милутиновић, који је у понедељак у ВЈТ доведен из притвора, који му је одређен решењем судије за претходни поступак, изнео је своју одбрану у вези са догађајем од 19. септембра. Приликом претходног привођења у тужилаштво после хапшења, Милутиновић се тада бранио ћутањем.

Снајперов бранилац, адвокат Горан Карадаревић, потврдио је "Новостима" да је његов клијент у понедељак изнео своју одбрану у вези са догађајем за који се сумњичи.

- До детаља је испричао све о њиховом односу - каже адвокат Карадаревић, истичући да у овој фази поступка не може да говори шта је Милутиновић рекао.

- Најавио је да ће све изнети на видело и документовати.

У досадашњој истрази, у тужилаштву су пре десетак дана као сведоци саслушане мајка и рођена сестра У. Ј. Оне су, према речима Милоша Бугарског, правног заступника У. Ј., без страха испричале све што знају о ноћи, када је двадесетрогодишњакиња отета. Испричале су своја непосредна сазнања о ономе што се дешавало на самој локацији, као и због чега су ишле тамо.

Поред њих, о ономе што се дешавало 19. септембра увече, сведочила су и четворица полицајаца која су дошли по позиву и који су ухапсили Милутоновића под сумњом да је отео У. Ј.

Милутиновић је ухапшен након што га је девојка пријавила полицији да ју је отео.

Према незваничним сазнањима, двадесетрогодишњакиња и Милутиновић су наводно били у емотивној вези више од годину дана, после чега је она одлучила да је прекине. Он, наводно, није могао да се помирити са раскидом, па ју је те вечери позвао да разговарају, после чега је одвео у изнајмљен стан и тамо држао и малтретирао.

ЗАПАЉЕНА КОЛА

ДАН пре сведочења мајке и сестре оштећене, непознати мушкарац је запалио "бмв икс 5" и "мерцедес" А класе, власништво У. Ј. и њеног оца С. Ј. Оба возила су потпуно изгорела, а паљење аутомобила на паркингу у Стражиловској 33 у Новом Саду, у близини зграде где ова породица станује, у јавности је протумачена као вид упозорења, пред њихово сведочење.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)