ДИЈАНА УМЕШАНА И У АФЕРУ "ЈОВАЊИЦА"? Бивша државна секретарка МУП-а у притворском карантину провешће наредне две седмице

Екипа "Новости"

17. 10. 2021. у 07:20 >> 07:26

БИВША државна секретарка у МУП Дијана Хркаловић, која је у петак увече, након што јој је одређен притвор одлуком суда, спроведена у Окружни затвор у Београду, провешће наредних 14 дана - у карантину, у изолацији и посебној ћелији.

ДИЈАНА УМЕШАНА И У АФЕРУ ЈОВАЊИЦА? Бивша државна секретарка МУП-а у притворском карантину провешће наредне две седмице

Фото И. Маринковић

У питању је уобичајена процедура која се примењује на све притворенике због епидемије короне, а то подразумева да у овом периоду неће моћи да прима посете. Специјални суд одредио је Хркаловићевој притвор до највише 30 дана, да не би утицала на сведоке, а сумњичи се за кривично дело трговина утицајем, за које је запрећена затворска казна од једне до осам година затвора. Притвор јој је одредио судија за претходни поступак, на предлог Тужилаштва за организовани криминал, а на ово решење она и њени браниоци имају право да уложе жалбу кривичном ванпретресном већу суда.

После претреса и привођења у петак увече, јуче је све било уобичајено испред луксузне зграде на Вождовцу где је живела Дијана Хркаловић. Полиције није било, а како смо незванично сазнали, током претреса стана бивше државне секретарке МУП, у сефу је пронађено 50.000 евра што је, како се претпоставља, само мањи део суме који поседује.

ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ ИЗДАЊУ "ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ""

В.Н.

Tekst potpisa

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)