ПРИЗНАО УБИСТВО БРАТА, А ТЕЛА НЕМА: Расветљен злочин од 11. јуна у Земуну

З. У.

01. 10. 2021. у 20:58

ОПЕРАТИВЦИ београдске полиције расветлили су злочин у нехигијенском насељу у Земуну и ухапсили Фердија А. (43). Он је осумњичен да је 11. јуна ове године насмрт претукао полубрата Рахмана А. (27).

ПРИЗНАО УБИСТВО БРАТА, А ТЕЛА НЕМА: Расветљен злочин од 11. јуна у Земуну

Рахман А. је убијен у нехигијенском насељу / Фото Ж. Кнежевић

Према незваничним сазнањима, истрага о овом злочину се наставља, јер тело жртве још није пронађено.

- Ферди А. је признао да је тукао и убио брата по оцу - наводи извор "Новости" близак истрази. - Ипак, за телом се још трага, али су пронађени бројни биолошки трагови, који сведоче да је Рахман убијен у ноћи између 10. и 11. јуна у братовој бараци у Улици Марије Бурсаћ. Према до сад прикупљеним информацијама, сукобу, свађи, тучи, а потом и злочину, претходило је вишечасовно конзумирање алкохола.

Иначе, истрага је утврдила да су два брата годинама била у лошим односима и да су често између њих избијале туче. Кобне ноћи Рахман, који живи у непосредној близини, дошао је код Фердија у бараку и убрзо је избио сукоб.

- После злочина, како се сумња, Фердија је запалио своју уџерицу, а пламен који је букнуо узнемирио је и остале житеље овог дела Земуна - објашњава наш саговорник. - Ватрогасци су брзо угасили ватру, али се њима двојици те ноћи изгубио сваки траг. Током полицијског увиђаја, после пожара, разговарано је и са комшијама од којих су инспектори и сазнали да су двојица браће те вечери била заједно и да су се свађали. Вештачењем трагова крви је утврђено да припадају Рахману А.

Полиција је кренула у потрагу за браћом. Убрзо је Фердија А. лоциран и ухапшен. Током саслушања признао је да је тукао и убио брата, али је одбио да каже где је Рахманово тело.

- Полиција је често интервенисала због њихових свађа и туча - наводи наш извор. - Они су родом из Македоније, а те ноћи њихови родитељи нису били ту. Иначе, браћа су се често заједно опијала.

После саслушања Фердију А. је одређен притвор до 30 дана. Потрага за телом његовог брата и даље траје.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)