ДЕЦА ГА ГЛЕДАЛА КАО ОЦА, ДЕДУ... Потресна исповест комшија Нишлије осумњиченог да је пипао девојчице на игралишту

Ј. ЋОСИН

23. 09. 2021. у 21:00

После привођења Нишлије С. Н. (62), који је осумњичен да је на дечјем игралишту додиривао две девојчице, његове комшије су у шоку због сазнања да је могао да уради нешто тако.

ДЕЦА ГА ГЛЕДАЛА КАО ОЦА, ДЕДУ... Потресна исповест комшија Нишлије осумњиченог да је пипао девојчице на игралишту

Фото: МУП

- Познајем њега и његову супругу већ 30 година, моја деца су порасла код њих. Они немају деце, имају пса ког стално шетају. Деца приђу да помазе пса. Увек је веома љубазан. Могу да схватим да он помилује дете по коси, по руци, али да је урадио нешто вулгарно, то не могу да повежем са њим. Деца га третирају као оца, деду... - каже комшиница Снежана К.

Друга комшиница, пак, каже да овај човек има своју нешто мрачнију страну онда када попије.

- Нажалост, често попије, а тада зна да буде незгодан. Пре неколико година је имао сукоб са децом из улице, убацивала су му камење у собу, јер је викао на њих, па је дошло до сукоба, због чега је и одговарао пред законом. Када попије, свадљив је, виче и добацује. Ипак, да уради тако нешто девојчицама, то је страшно - каже она.

Због сумње да има још жртава, полиција је у четвртак медијима доставила слику осумњиченог С. Н. и позвала све који сумњају да је недолично додиривао и њихову децу да се јаве на бројеве телефона 018/192 и 018/503-425.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)