ПИПАО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ИГРАЛИШТУ? Ово је осумњичени за полно узнемиравање - Полиција позвала жртве које га препознају да се јаве (ФОТО)

Ј. Ћ.

23. 09. 2021. у 17:27

НИШЛИЈИ С.Н. (62) који је ухапшен због сумње да је на дечјем игралишту у Насеровој улици додиривао по интимним деловима тела две девојчице старе седам и осма година, одређен је притвор у трајању до 30 дана.

ПИПАО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ИГРАЛИШТУ? Ово је осумњичени за полно узнемиравање - Полиција позвала жртве које га препознају да се јаве (ФОТО)

Фото: МУП

Он најпре саслушан у Основном јавном тужилаштву у Нишу које је одмах предложило да му се одреди притвор, након чега је судија за претходни поступак Основног суда то и потврдио.

- Одређен је притвор због постојања основане сумње да је извршио кривично дело недовољне полне радње у вези са кривичним делом обљуба над дететом и то због постојања особине околности да би боравком на слободи утицао на малолетне оштећене које нису саслушање, тачка 2, и постоје околности да би боравком на слободи у кратком временском периоду поновио к. дело имајући у виду да је осуђиван за кривично дело из групе к. дела против живота и тела, тачка 3 - каже за "Новости" ПР Основног суда Владан Ракоњац.

Сумња се да има више оштећених, полиција позива родитеље да се јаве Полицијској управи у Нишу на телефоне 018/192 и 018/503-425.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)