СНАЈПЕРУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Новосађанин Слободан Милутиновић (36) осумњичен за отмицу

Љ.П.

21. 09. 2021. у 16:06

ОСУМЊИЧЕНОМ Слободану Милутиновићу "Слоби снајперу", због постојања основане сумње да је извршио кривично дело отмица судија за претходни поступак Вишег суда у Новом Саду одредио је притвор до 30 дана, саопштио је данас Виши суд у Новом Саду.

СНАЈПЕРУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Новосађанин Слободан Милутиновић (36) осумњичен за отмицу

Фото: Друштвене мреже

Притвор му је, како се даље наводи у саопштењу, одређен из разлога околности које указују на могућност да ће осумњичени ометати поступак утицајем на исказе сведока који треба да буду саслушани у кривичном поступку и због околности које указују да би осумњичени могао поновити кривично дело.

За отмицу га је, како незванично сазнајемо пријавила двадесеттрогодишња девојка, са којом је наводно раније био у емотивној вези.

Овај тридсетшестогодишњак је, подсећамо, био ухапшен, заједно са супругом 5. септембра у опсежној акцији полиције на територији Новог Сада после убиства Уроша Стефановића (27) и рањавања Горана Ковачевића Горанца (47), јер је прилико претреса више станова и објеката, у стану брачног пара Милутиновић, пронађен пиштољ за који немају дозволу.

Основно јавно тужилаштво у Новом Саду је тада после саслушања брачног пара предложило да се Снајперу одреди притвор до 30 дана, али је судија за претходни поступак одлучио да му дозволи да се у даљем поступку брани са слободе.

На то решење се тужилаштво жалило, али је ванпретресено веће оодлучујући о овој жалби, потврдило одлуку Основног суда да се Милутиновићу дозволи одбрана са слободе.

БОНУС ВИДЕО:

Исељење радника Трудбеника на Новом Београду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)