БОШКОВИЋ СУПРУГУ ГАЂАО ЦИПЕЛОМ, ПА НАСРНУО НА ЊУ: Откривен мотив напада

З. У.

16. 09. 2021. у 20:09

Познатом спортском новинару Милану Бошковићу одређено је задржавање од 48 сати због насиља у породици.

БОШКОВИЋ СУПРУГУ ГАЂАО ЦИПЕЛОМ, ПА НАСРНУО НА ЊУ: Откривен мотив напада

Фото: Принтскрин

- У јутарњим часовима Милан Бошковић је супругу без икаквог разлога, пред малолетним дететом, прво вређао, затим је у једном моменту пришао, тада му је она прстима прошла кроз косу, јер је знала да ће то да га повреди, јер је косу, наводно, пресадио.Он је тада ципелом гађао жену у главу. Она се окренула и отишла у купатило, али је Милан кренуо за њом и гурнуо је. Она је пала у каду и он јој је ударио пар шамара. Она је покушала да га одгура из купатила и он је у соби легао на њу да би је наводно смирио.

Жена је имала само једну видљиву масницу на левој руци. Упућена је у здравствену установу због констатације евентуалних повреда. Није било претњи по живот и тело. Милан Бошковић је негирао да је Јелену гађао ципелом, већ да је она њега почупала за косу а затим ју је одгурнуо, она је села на каду и тада га је гребала.

Он има повреду на десној руци и упућен је у здравствену установу због констатације повреда - наводи се.

Обавештено је Треће Тужилаштво, које је наложио да се Милану Бошковићу одреди задржавање до 48 часова, због постојања основане сумње да је извршио кривицно дело Насиље у породици.

Урађена је процена ризика. Писменим путем обавештен је Центар за социјални рад.

Мотив догађаја су нарушени породични односи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)