ДРАМА У ПАРКУ У ЖАРКОВУ: Младић (21) ударио девојку песницом у главу па ножем насрнуо на родитеље с децом

Новости онлајн

05. 08. 2021. у 14:04

Ђ. М. (21) ухапшен је синоћ у Жаркову након што је песницом ударио у главу једну девојку а потом насумично ножем јурио родитеље с децом.

ДРАМА У ПАРКУ У ЖАРКОВУ: Младић (21) ударио девојку песницом у главу па ножем насрнуо на родитеље с децом

ФОТО: Д.Новковић

Читава драма одиграла се у Жаркову код Трговачке око 21 сат када је полуго младић ударио песницом девојку у главу.

- У парку је било много родитеља с децом. Тај лудак је стајао са девојком и још једним младићем. У једном тренутку је почео да виче, ударио је девојку песницом у главу - препричава случај један од очевидаца драме и додаје:

- Потом је једна мајка са дететом у колицима почела да виче да неко нешто предузме, како може да удара девојку и потрчала је за њим. Међутим, у једном тренутку смо приметили да има нож у руци и сви су побегли од њега са децом у оближњи кафић - прича саговорник.

Према његовим речима сви су звали полицију, али док је полиција стигла он је ушао у продавницу.

- Улазио је свуда и махао ножем претио људима. Престрављени за своју децу нико није смео ништа да предузме јер је имао нож код себе. У тој радњи ломио је и превртао рафове. Сви су били престрављени. Викао је нешто, испуштао неартикулисане звуке. Ма језиво је било. Многи су као таоци остали затворени у једном кафићу док полиција није стигла - објашњава саговорник Курира и додаје да је читава драма трајала око пола сата док није стигла полиција и безбедно га савладала.

Како незванично сазнајемо манијака су ухапсили полицајци ПС Чукарица, звали су хитну помоћ и он је превезен у "Лазу Лазаревић". Против њега ће бити поднета кривична пријава за насилничко понашање.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)