ПИЈАН СЕО ЗА МОПЕД, ПА ИЗАЗВАО СУДАР: Повредио се, а следи му и пријава

Д. Ристић

03. 08. 2021. у 13:32

ПРИПАДНИЦИ саобраћајне полиције у Врању задржали су јуче тридесетосмогодишњег мушкарца који је под дејством алкохола изазвао саобраћајну незгоду.

ПИЈАН СЕО ЗА МОПЕД, ПА ИЗАЗВАО СУДАР: Повредио се, а следи му и пријава

Фото: Д. Ристић

Према информацијама из полиције, он је управљао мопедом без положеног возачког испита и са 2,12 промила алкохола у организму, а потом изазвао саобраћајну незгоду. Како се сумња, он је, возећи мопед, прешао на супротну страну пута и ударио у аутомобил „фијат“ којим је управљао педесетдвогодишњи мушкарац. Против возача мопеда, који је у незгоди повређен, биће поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја.

Такође јуче, припадници саобраћајне полиције у Босилеграду, током редовне контроле, затекли су двадесетчетворогодишњег возача „фолксвагена“ који је управљао аутомобилом са 1,22 промила алкохола.

Одређено му је задржавање до 12 сати и против њега ће бити поднета прекршајна пријава из Закона о безбедности саобраћаја. Како наводе из Полицијске управе Врање, на подручју који покривају у последња 24 часа регистровано је укупно пет саобраћајних незгода у којима је једна особа тешко повређена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)